mandag den 9. november 2015

Til næste sommer.


Alt hvad man foretager sig af forandringer i haven lige nu, handler vel stort set om den kommende havesæson - forberedelser til alt det dejlige, som haven skal handle om til næste sommer. De mange intentioner man kan have om en fuldstændig harmonisk have, hvor man tilstræber den særlige stemning, der kan opnås gennem smukke plantesammenstillinger, spændende eksperimenter, hvor man flytter rundt på sten og planter i forsøget på at skab fornyelse og oplevelse - kort sagt de drømme, der gør, at man fortsætter år efter år i en uophørlig søgen efter noget - vel nærmest utopisk.



En styret, behersket vildskab kan være målet, hvor opståede tilfældigheder spiller sammen med det planlagte.















Vi venter mange gæster til vores åben have arrangementer i den kommende sæson, ligesom flere havekredse har meldt deres ankomst til vores have på deres sommerudflugt.













































































































7 kommentarer:

  1. Forventningens glæde er altid stor og det er netop det forunderlige. At den ikke mindskes, men at vi blot ser fremad med glæde over gentagelser og fornyelser i et sammensurium. Det er da stort! :o)

    SvarSlet
  2. Hej Jette
    Ja, det er dejligt altid at have noget at se frem til, og netop gentagelserne gør os til trygge og forventningsfulde mennesker.

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. Hei Jørn og Inger. Takk for stadig nye fine innlegg på bloggen som vi følger med på og blir inspirert av, selv om vi ikke kommenterer hver gang. Vi har i dag lagt ut et innlegg på vår blog hvor vi omtaler deres have, og henviser til deres blogg. Sees til sommeren? Hilsen Lars

    SvarSlet
  5. Hej Eirin og Lars
    Tak for den smukke omtale af vores have - det er spændende at læse dit indlæg omkring opbygningen af jeres have. Det kunne være hyggeligt at ses til sommer.
    Kh. Inger og Jørn

    SvarSlet
  6. Altså en flot have I har, skønne stier, fine klippede stedsegrønne, dejlige sammensætninger.
    Kh. Ingeborg

    SvarSlet
  7. Hej Ingeborg
    Tak for de venlige ord. Jeg må også sige, at haven fylder rigtig meget og giver os mange glæder her i vores pensionisttilværelse.
    Kh. Jørn

    SvarSlet