tirsdag den 16. maj 2017

CPH GARDEN

21.-25. JUNI 2017

CPH Garden skal ses som en hyldest til
Haveglæden
hvor det store haveshow spreder sig ud over
de grønne arealer i Valbyparken.

CPH Garden er åben følgende dage:
Onsdag 21. juni: kl. 14-20 (kun for inviterede og medlemmer af Haveselskabet).

Torsdag 22. juni: kl.10-18.

Fredag 23. juni: kl. 10-20 (båltale kl. 21 af Signe Wenneberg).

Lørdag 24. juni: kl. 10-18.

Søndag 25. juni: kl. 10-18 (fra 16-18 salg af dekorationsplanter m.m.). 

Det bliver en udstilling med alt, hvad haveentusiaster kan drømme om. Fra showhaver, udstillingshaver med de nyeste havetendenser til arbejdende værksteder og foredrag af førende haveeksperter  fra ind- og udland. Med et bugnende program med otte store showhaver, 12 mindre udstillingshaver, mere end 150 udstillere og en lang række arbejdende værksteder og foredrag kan både fagfolk og haveentusiaster opleve det ypperste inden for nordisk havetradition.Den bæredygtige have - Signe Wenneberg.Den spiselige have - 5 af Haveselskabets arkitekter.

Dream a little dream - Nete Højlund.En have mellem himmel og jord - Birgitte Bush og Nina Ewald.

En vild og vidunderlig urban oase - Dorthe Kvist.New Nordic Nature - Lars Juncker og Anne Stausholm.


 
På Cph Gardens showscene vil der under hele udstillingen
blive afviklet et omfangsrigt program under kyndig ledelse
af vært og konferencier, Annette Heick.

"Jer har i mange år besøgt haver i andre lande, da jeg er et rigtigt
havemenneske, og det har undret mig, at vi ikke har haft en platform herhjemme, når vi nu interesserer os så meget for haver. Vi byder på nogle af de ypperste designere og arkitekter. Så det giver god mening, at vi nu også vil ind og gøre os bemærkede, når det gælder haver," fortæller Annette Heick.

Program
Publikum kan allerede nu glæde sig til at bl.a. Hella Joof fra "Hellas Have" og blomstermanden Claus Dalby på Cph Garden. Signe Wenneberg er booket til at holde båltalen til sankthans fredag den 23. juni kl. 21. Dorte Kvist, Nina Ewald, Camilla Plum og Lars Lund ( forfatter til flere bøger om drivhuset), Charles Dowding (UK - No Dig), Annie Guilfoyle (UK - gardendesigner) Stig Lauritsen fra Paradehuset, Signe Voltelen, Lene Tvedegaard (forfatter fra Gartneriet Toftegaard, Marie Ehlert (Byhaver.dk) og mange flere havefolk er en del af det omfattende program.

Billetter
Billetter til Chp Garden koster 250 kr.
Haveselskabets medlemmer kommer ind til halv pris,
og det samme gør børn under 15 år. Billetterne sælges via 
Billetto/ cphgarden.Vi ses på CHP GARDEN i Valbyparken!


                                                                                                                           .             

11 kommentarer:

 1. er det ikke på tide at stoppe denne promovering af dette arrangement? Der er rigtig mange havemennesker, der ikke er interesserede. Det fremgår meget tydeligt af div. blogindlæg. Venlig hilsen Kirsten Buna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten. Det er første gang jeg hører om modstand fra havefolk imod arrangementet. Personlig tror jeg det bliver en flot manifestation af haveglæde og med masser af inspiration til havefolket. Der satses stort og bruges mange kræfter på sagen, og selvfølgelig skal det promoveres. Til evt. modstandere af haveudstillingen er der vel blot at sige: spring det over - undlad at læse om det.
   Vh. Jørn

   Slet
  2. der har nu været rigtig mange indlæg her på danske blogs - og, viser det sig, stor afstand til Haveselskabet i det hele taget. Tiden er løbet fra foreningen, mener mange - denne event er måske tænkt til at vende stemningen - herunder medlemstallet? venlig hilsen Kirsten Buna

   Slet
  3. Hej Kirsten.
   Ja, man kan i hvert tilfælde ikke beskylde Haveselskabet for at være faldet i søvn. Det er en stor satsning, og naturligvis handler det også om at hverve nye medlemmer og vise, at der er liv i havesagen - ikke mindst i de mange kredse landet over, hvor der også gøres et stort arbejde for at udbrede haveglæden.

   Slet
 2. Det bliver spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Ja, jeg tror også det bliver spændende. Vi glæder os til at komme derover.
   Vh. Jørn

   Slet
 3. Der bliver helt sikkert meget skønt have, og kun have, og så en lille smule andet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ina. Ja, der bliver masser af have, og ting der relaterer til haveinteressen.
   Vh. Jørn

   Slet
 4. Vi havde bestemt planer om at tage derover, men kan ikke få kalenderen til at gå op. Jeg vil istedet spændt følge ud- og afviklingen af arrangementet og særlig spændende bliver det, at læse anmeldelser på div. blogge. Hvilket jeg håber der kommer mange af. Rigtig god tur og jeg håber solen vil skinne på jer alle dage. :o)

  SvarSlet
 5. Hej Jette. Tak, vi er spændte på at komme derover og fornemme, hvad der rører sig inden for haveverdenen. Det er et godt initiativ - blot ærgerligt med den negative polemik, der er opstået i bloggerkredse omkring arrangementet.

  SvarSlet
 6. very informative blog.keep sharing more information for help people
  GCLUB มือถือ
  goldenslot
  GClub

  SvarSlet