søndag den 17. juni 2018

Midsommer frodighed


Den varme og tørre forsommer var på én måde fantastisk at opleve.
Dag efter dag nærmest tropiske tilstande. Alting sprang hurtigere ud en normalt, men blomstrede også hurtig af igen. Vi vandede meget for at holde haven grøn og frisk, så det hele ikke stod og hang til vores åben have arrangementer. 

 Vi havde rigtig mange mennesker på besøg de to weekender vi havde åben have. Folk kom fra alle egne af landet også fra Norge og Sverige.Den sidste søndag fik vi lidt regn - det friskede op på haven, og folk havde medbragt paraplyer og regntøj, så strømmen af mennesker fortsatte rundt ad havens stier.Ren regnvejrs-poesi.


- og gæster i alle aldre.

 Frodigheden er her ved midsommertide total. Al jorden er dækket af planter, som vi kan lide det.
En dame fra Ukraine kom på besøg sidste år til vores åben have. I år har hun fået en artikel optaget i et tidsskrift om haven - desværre kan vi ikke læse teksten. Men af kommentarerne på facebook kan vi forstå, at det er positivt, det hun har skrevet.9 kommentarer:

 1. Hei Jørn. Imponerende at hagen er så frodig og flott etter den tørre perioden vi har hatt. Det første bildet er helt nydelig. Da er jeg glad i hvitt og grønt. Alltid koselig med hagebesøk. Ha en fin hagesommer videre.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
 2. Hej Hanne-Lise. Tak. Du må også have en god sommer i haven. Vi har som sagt vandet en del, for at haven kunne være fin til gæsterne kom.
  Venlig hilsen
  Jørn.

  SvarSlet
 3. Så dejligt at I havde så flot et fremmøde:-)
  Det er virkeligt en smuk have, du er velkommen herhjem og trylle:-)
  Prøver selv at lave små frodige kroge, men det tager år og slid at komme frem til et smukt resultat.
  Rigtig god ny uge.

  SvarSlet
 4. Hej Tina.
  Ja, det er dejligt, at der kommer gæster, når man har åben have. Tak for din kommentar. Ja, ting tager tid, og haven er et langtidsprojekt. Vi har foreløbig brugt 30 år på vores have. Også god ny uge til dig.

  SvarSlet
 5. Hagen ser ut til å ha blitt riktig glad for edle dråper fra himmelen:) Det samme gjelder gjestene dine. De smiler og er så fornøyd at. Det kan jeg godt skjønne. Fantastisk hage du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jannibelle.
   Ja, det har frisket op med den længeventede regn. Ja, gæsterne var glade og interesserede i hvad de så. Tak, vi er meget optaget af vores have.

   Slet
 6. Altså jeg må op og se din have - så jeg håber du holder flere åbne haver. Det kniber bare med tiden, arbejdet kræver sin del...
  Det vil bare være så inspirerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina.
   Vi har ikke åben have igen før næste år. Det ville være hyggeligt, at du kiggede her op.

   Slet
 7. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  หนังออนไลน์

  SvarSlet