onsdag den 22. august 2018

Sidst på sommeren.
Vi klarede HAVEN VED HEGNET gennem den varme og tørre sommer ved at vande, vande og vande. Der venter os nok en betragtelig regning når det skal gøres op, men på den anden side, ville vi have mistet mange planter, hvis vi ikke havde vandet. Vi var naturligvis mest opmærksomme på alle de nyplantede ting, der ikke havde nået at etablere sig ordentligt, men ellers vandede vi jævnligt med sprederen over hele haven - og var egentlig glade for, at haven ikke er større end de 1000 kvm. den er.I baghaven har vi ret store træer, der kræver deres. Men samtidig kaster de skygge i bunden, der er behagelig for både planter og mennesker.Inde under de store tæer har vi spisepladser, hvor der er rart at opholde sig på hede sommerdage.Overalt er bunden lukket med plantevækst, hvilket vel også gør, at jorden ikke så let tørrer ud.


På et loppemarked fandt vi denne fine opsats i zink, der kommer fra Frankrig, og har en smuk patina.Små Thuja`er , der er klippet lidt i form.Her i august havde vi åben have med mange gæster, der hyggede sig, og var interesserede i hvad de så.
8 kommentarer:

 1. Igen betages jeg af alle de grønne farver og bladformer. De 2 små opstammede “kugletræer” med gråt løv er så smukke, og der er en fin sammenhæng mellem dem og bundbeplantningen. Må jeg spørge om, hvad det er for en slags buske, I har stammet op og klippet i kuglefacon?

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elna - det glæder os meget at du fokuserer på netop de grønne farver og bladformerne - vi har helt bevidst leget med disse ting. De små opstammede, grågrønne kugler er en pil, Salix helvetica.
   Venlig hilsen
   Jørn

   Slet
 2. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  หนังออนไลน์

  SvarSlet
 3. Really a beautiful blog.It is very astonishing and marvelous design.

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet
 4. I think this is one of the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article.
  But should remark on some general things, the web site style is perfect,
  the articles is really great : D. Good job…
  หนังออนไลน์

  SvarSlet