lørdag den 20. september 2014

Havens liv.


Havebilleder må kunne tale for sig selv. Fotografen må have haft et eller andet på hjerte, og billedet må vel derved udtrykke noget som vedkommende har lyst til at fortælle om, og helt oplagt er det da, hvis fotografen også er mennesket bag haven.Havens stemning, der opstår gennem planters vekslende struktur, lys, farve og vejrlig kan vel minde om natur - og man kan vel godt tale om `havens natur` - selv om det jo er menneskeskabt og derved må karakteriseres som kultur. 

I en del af havens bede er det sten, små træer og alpine planter , der præger billedet, hvilket giver en hel anden karakter, og virker som en god kontrast til de mere frodige områder.


De grå kugleflint finder vi ved Norddjurslands Kyst, grenen er af enebær og fundet på Bornholm. Arrangementet skal illudere et vandløb ned over skråningen.
Vores have skal være til at gå tur i, og skal derfor ikke kunne overskues fra ét sted, så nysgerrigheden øges - hvad venter der mon efter næste hjørne?De grønne, bløde buksbomkugler virker rolige og stemmer sindet op i de lette og muntre toner.Ingen kommentarer:

Send en kommentar