fredag den 5. december 2014

Haven til sommer.


Vi har haft det koldt i nat, og til morgen var jorden hård og stivfrossen for første gang i denne vinter. Billedet er dog stadig præget af grønne toner, idet vi har mange vintergrønne planter.Stierne fører os således året igennem rundt mellem havens grønne vækster.


Vi har valgt tre weekender i 2015 til at holde åben have i.
Til sommer venter vi rigtig mange gæster, da vores have vil komme i fokus til foråret, hvor vi deltager i udsendelsen om TV2 Fri`s konkurrence om at være `Årets dejligste have`.Optagelserne foregik i juni måned i år.Her er de to eksperter på vej gennem haven, og nu venter vi spændte på at høre deres dom.


Inger og jeg interviewes til udsendelsen.
7 kommentarer:

 1. Ni har det så vackert, så vackert! Var i Danmark finns ni, är det långt från Köpenhamn? Frågar en som ev planerar en resa till Danmark nästa år. Önskar er en fin 2. advent!/Merja

  SvarSlet
 2. Hej Merja.
  Tak. Vi bor i Silkeborg i Jylland, så der er et stykke vej fra København, men du kan finde mange smukke haver i Jylland, så det vil afgjort være rejsen værd.
  Kh. Jørn

  SvarSlet
 3. Dere har en utrolig vakker, frodig og inspirerende hage!

  SvarSlet
 4. Hej du med `Den lykkelige Hagen`.
  Tak for din venlige kommentar, der gør mig glad.
  Kh. Jørn

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. nochmaliger Versuch...
  Sie besitzen einen wundervollen Garten, die Gestaltungsideen entsprechen voll meinen Vorstellungen, mein Garten hat ähnliche Grundstrukturen, aber lange nicht so perfekt.
  Seit ich Ihren "blog" entdeckt habe, bin ich oft zu Gast, leider nur via Internet.
  Eine schöne Vorweihnachtszeit
  Gertraud aus Bayern (Nähe Nürnberg)

  SvarSlet
 7. Hej Gertraud
  Tak, det glæder mig, at du synes om min blog og kigger ind engang imellem. Haver er jo et vidt begreb, og der er mange muligheder for en personlig udformning, og så er emnet dejlig fri for regler om, hvordan de skal se ud.
  Kh. Jørn

  SvarSlet