onsdag den 24. august 2016

Vi skal videre med vores have.Forleden skete det igen. Medens vi sad i baghaven vendte gerningsmanden tilbage og hældte syre på vores dejlige hæk i kranstop.Vi har været så glade for vores hæk, som vi har klippet og formet gennem 25 år.


En af byens forretningsmænd har udlovet en dusør på 25 tusinde kroner til den, der kan komme med oplysninger, som kan føre frem til gerningsmanden. Det ville være dejligt, hvis vi kunne få dette mareridt afsluttet - sagen hænger os langt ud af halsen.Resten af indlægget skal handle om havens ellers fredfyldte ro og harmoni, hvor vi stadig finder glæde og afslappelse.Stedet her er indbegrebet af fredfyldt ro. Her sidder vi midt i urtehavens mange former og farver, der alt sammen taler til sanserne.

En af havens rosetter - enkel geometrisk skønhed.Roseten af kongelys er blød og dunet.Saxifraga i blomst - en enkel skønhed.

12 kommentarer:

 1. Det er godt nok synd for jer! Hvad der dog for sådan en galning til at fremture... håber at dusøren medvirker til at sagen opklares.
  Tak for de ellers smukke og stemningsfulde billeder, der er ufattligt meget at glæde sig over i jeres have og jeg beundrer jeres ihærdighed med at genskabe efter første angreb.
  Bedste hilsner, Ulla

  SvarSlet
 2. Pyha - den sag tror jeg gør alle haveejere kede af det, for hvor er det dog uforståeligt hvad der får et "menneske" til at gøre sådan - jeres have ser dog smuk ud igen på sidste billeder i indlægget - jeg håber for jer, at den meget syge person der står bag snart bliver pågrebet, så I kan få ro. Ville nok selv sætte et vildtkamera op der kan "fange" personen på fersk gerning - krydsede fingre herfra for at dette mareridt snart stopper for jer.

  SvarSlet
 3. Sikke noget.... QÆWONHW-komplet uforståeligt! Håber dusøren kan hjælpe på en ekstra hurtig opklaring!
  Ellers som vanligt meget smukke og stemningsfulde billeder!
  Bedste hilsner fra Anette

  SvarSlet
 4. Man fatter jo ikke, hvad motivet kan være for at gøre sådan noget. Misundelse måske over al den haveglæde og skønhed, I er omgivet af.

  SvarSlet
 5. Lenge siden jeg har vært her inne nå, dere har en fantastisk fin hage. Forferdelig greie med den hekken, verste jeg har hørt, håper dere finner ut av det. Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Håber så meget, den person der har terroriseret jeres have bliver fundet, så i kan få ro på!! Jeg var dybt rystet og berørt første gang jeg læste om det. Mine første tanker var, det må være en meget dårlig spøg - det her sker ikke !! Velvidende at du aldrig ville skrive sådan, hvis det ikke var sket. Det var bare så svært at forstå.
  Det er beundringsværdigt, i har fået samlet kræfter til, at få styr på haven igen oven på så modbydelige en handlinger. Stor respekt her fra, og med et stort ønske om, at den person, der står bag aldrig kommer i nærheden af jeres skønne have igen.

  SvarSlet
 7. Det er en dejlig positiv titel, du giver dit indlæg. Godt at I er så opsatte på at komme videre. Den, der har begået dette afskyelige hærværk, skal ikke have lov at vinde.

  Hvor har I mange vidunderlige steder i jeres have!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 8. Jeg føler med jer. Det er simpelthen lavt og usselt. Personen må føle meget vrede og burde have andre måder at udtrykke det på. Dejligt at høre, at I rejser jer! Tænker på jer.

  SvarSlet
 9. Kære Ulla, Lisbeth, Anette, Marie, Ingeborg, Vivi, Elna og Janne. Jeg kan se, at I undrer Jer som os over det skete. Tak for de venlige og trøstende ord, det luner.
  Kh. Inger og Jørn

  SvarSlet
 10. Underbara och rofyllda miljöer som ni visar. Skulle vara väldigt inspirerande att få möjlighet att besöka trädgården någon gång.

  Kan inte få grepp om vad det är som driver en människa att förstöra som man gjort hos er. Det är helt oförståeligt. Hoppas det löser sig.

  Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina. Tak. Jeg håber, at du engang finder frem til vores have.
   Kh. Jørn

   Slet