onsdag den 7. juni 2017

Og regnen kom.


Regnen kom lige tilpas - den har frisket op på det hele derude, og planterne strutter nu af velvære til vores åben have arrangement i weekenden. Jeg ved ikke for hvilken gang vi åbner haven for gæster, men det har foregået over mange år, og har været til stor glæde for os selv, og forhåbentlig også for gæsterne.

At dyrke sin have gør man jo dybest set for sin egen skyld, og må ret beset opfattes som en temmelig egoistisk affære. Men det giver haveglæden en ekstra facet at dele den med ligesindede. Det være sig på denne blog, på Facebook, på hjemmesiden 'Haven Ved Hegnet', når jeg holder haveforedrag rundt i Haveselskabets kredse eller når jeg sammen med Inger indbyder til åben have.

Man er jo ingen ø, derfor kan det være berigende at møde andre havemennesker, der på samme måde som vi, brænder for deres have. Vi har alle behov for at opleve nye tiltag, nye tanker om haver, finde inspiration og nye idéer. Derfor har vi store forventninger og glæder os til at besøge Haveselskabets CPH GARDEN i Valbyparken.Inger og jeg har haft travlt med at gøre haven klar til weekenden. Fugerne i de markstenbelagte stier har fået en omgang med et lugejern og en stiv kost. Det er ikke det mest spændende havearbejde - hele tiden finder man på noget sjovere at lave, og da er det godt at have en deadline.På de mest befærdede strækninger og på terrassen valgte vi i sin tid at lægge betonfliser. Derefter holdt markstenene deres indtog.En del af forhaven blev anlagt i kvadratiske bede med forskellig beplantning. 


Regnmåleren er efterhånden blevet fyldt op nogle gange, til glæde for havens planter, der nu kvitterer med stor frodighed.
De formklippede planter har fået en tur med saksen.


15 kommentarer:

 1. Hei. Det har regnet her også. I mengder. Da slipper en å vanne. Hagen deres er flott som alltid. Lykke til med hagevandring. Ønsker dere en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne-Lise.
   Tak. Igen i dag har vi fået en god mængde regn og haven labber det i sig, planterne vil strutte af velvære i weekenden.
   Vh.Jørn

   Slet
 2. Smukke billeder og dejlig læsning.Her hos os er det meget tørt,så vi var også glade for regnen. Jeg håber snart at tiden falde sådan,at vi kan komme forbi og se jeres vidunderlige have. God tur til CPH GARDEN i Valbyparken.God have dag ønskes i begge. Hilsen Leila

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Leila. Tak. I dag fik vi endnu mere regn. I skal være velkommen i haven.
   Vh. Jørn

   Slet
 3. Friskt og dejligt ser det ud det hele, og jeg kan tænke mig at det er et stort arbejde at luge mellem stenen og få klippet alle dine formtræer - men det lønner sig, for hvor er det dog flot

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi.
   Tak. Tak. Ja, det er et stort arbejde at fjerne ukrudt mellem stenene, heldigvis sker det kun en gang om året.
   Vh. Jørn

   Slet
 4. Hvor ser det smukt og velholdt ud. Det må være et kæmpe stykke arbejde at gøre en have som jeres klar til åben have. Og selv om havearbejde er ren terapi, er der nu altid noget havearbejde, der er mere spændende end andet.
  Jeg håber, I får en god weekend med glade havegæster.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elna. Du har ret, det meste havearbejde kan virke som terapi - selv lugning, hvor man kan sidde og lade tankerne flyve.
   Vh. Jørn

   Slet
 5. Så otroligt härligt att titta på er trädgårdspoesi! Magiskt!

  Ha det fint!
  /Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja. Tak, det glæder mig, at du finder min blog poetisk og magisk.
   Ha det fint.
   Venlig hilsen
   Jørn

   Slet
 6. awesome work. looks lovely. Thank ypu sp much for post
  GCLUB มือถือ
  goldenslot
  GClub

  SvarSlet
 7. Så otroligt härligt att titta på er trädgårdspoesi! Magiskt!


  แตกใน xxx

  SvarSlet
 8. Do you need free Twitter Re-tweets?
  Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

  SvarSlet
 9. so incredibly beautiful to watch your garden hatchery! magically!

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet