tirsdag den 12. februar 2019

Haveglæde



Det er jo fantastisk at tilhøre en flok havebloggere - entusiaster, for hvem haven fylder så meget, at det ikke er muligt, at holde det for sig selv, men må dele det med alverden - eller hvor mange det nu lige er, der kigger med.



Det handler om haveglæde - glæden ved at arbejde med jorden, at så, plante og se det udfolde sig. Og vi står tæt på en ny sæson, hvor det hele begynder påny, og det fylder os med  forhåbninger, forventninger til alt det, som nu skal ske. Det betyder meget i vores tilværelse, for det handler også om alle de drømme vi har haft, og planer vi har lagt i vinterens løb, og som nu skal realiseres.



Vi vil vandre ud i de grønne rum og lade os fylde af alt det magiske, som haven kan bibringe os.



 Det som mange af os søger, er haven som det rekreative sted, hvor man kan finde afslappelse, og kan finde ro til at reflektere over tingene. Men det handler jo i lige så høj grad om stedet, hvor man har mulighed for at være kreativ og skabende, hvor man kan få afløb for sine idéer og kort sagt: kan være sin egen designer.



Jeg skal i dette forår holde mit foredrag om 'Den klippede have' i to havekredse. Det er altid noget jeg glæder mig til som en dejlig udfordring at møde andre havefolk, der er et lydhørt publikum, og stiller mange spørgsmål.



I foredraget, der handler om meget andet end formklipning. kommer jeg ind på noget omkring havens arkitektur, plantesammenstilling, kantning af bede o.m.a..









Lysets magi skaber stemning og atmosfære inde mellem træerne.


































1 kommentar:

  1. So dreamy and beautiful garden! Have a happy week! Welcome to visit my blog at viherrillin.blogspot.fi

    SvarSlet