søndag den 17. oktober 2021

Hen over en sommer.


 Det er dejligt at gå rundt i haven med sit kamera, det er som om  sanserne skærpes gennem søgeren i kameraet. Man bør vel fotografere sin have, når den er allerdejligst og hvornår er den ikke det - fotografisk set? Lige nu, her i midten af oktober, er jeg overrasket over, hvor frodig 'underskoven' på billedet var i forsommeren. Billedet lever vel meget godt op til tidens trend om det man kalder ,Vild med vilje'.Sommer efter sommer ligger på lager på min harddisk - tusindvis af billeder jeg kan øse af. og det er blevet til mange hundrede indlæg på nærværende blog. Forleden blev jeg meget overrasket over at læse på bloggen, at den havde været besøgt af langt over en million besøgende. Lyset i haven er jo en forudsætning for, at alt det vi arbejder med derude, kan lade sig gøre. Lysets karakter er bestemmende for vores oplevelse af havens former og farver, og er i høj grad medvirkende til at anslå haverummets stemning og atmosfære. Ved at erkende lysets magiske væsen og dagen igennem følge dets vej gennem haven, oplever man snart, hvor hurtigt det danske vejr kan skifte og straks anslå nye farvemæssige valører. Lyset fylder haven med sanseoplevelser, der kan løfte mennesket ud over tid og rum.11 kommentarer:

 1. Så underbara bilder...helt magiska! Fatet med vatten och kannorna är sååå fint :)
  Alltid lika kul att kika in till dig.
  Kram Titti

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Titti.
   Tak for din venlige kommentar. Ja, jeg er meget optaget af at søge efter havens magi, der blandt andet ligger i det vekslende lys hen over dagen og årstiderne.
   Venlig hilsen
   Jørn

   Slet
 2. Jeg forstår godt en million har kigget med på din blog, for her er altid næring for øjet og idéer at plukke af til egne haver. Lyset er så smukt i dine billeder, og naturligvis en forudsætning for at det hele kan lykkes. Lysets gang gennem haven i dagens løb giver hele tiden nye farver og motiver og det er så skønt at kunne følge med i de stadige forandringer.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Tak. Din indsigt og fornemmelse for have kommer til udtryk i din kommentar og besøg på din blog. Det er tydeligt, at vi er en slags 'åndsbeslægtede' udi haveglæde.
   Venlig hilsen
   Jørn

   Slet
 3. tak for rundturen :) - jeres have er bare utrolig flot, og især stierne dem er jeg bare helt vild med ;)

  SvarSlet
 4. Hej Tim.
  Velbekomme og tak. Ja, du har jo selv vandret rundt på stierne, og vi er selv glade for dem - det er efterhånden 30 år siden de blev anlagt.
  Venlig hilsen
  Jørn

  SvarSlet
 5. Hvor kan man købe sorbus pygmaea ?

  SvarSlet
  Svar
  1. kirstenbjoerke@gmail.com8. november 2022 kl. 23.29

   Hvor kan man købe sorbus pygmaea ?

   Slet
 6. Pg slot แตกง่าย เกมแจ็คพอต PG SLOT เป็นอีกหนึ่งต้นแบบเกมทำเงินยอดนิยมเยอะที่สุดในปี 2021 นี้ มีเรื่องราวชักชวนติดตาม และก็มีภาพกราฟิกที่ชัดเจนงดงามสูงที่สุดอีกด้วยเล่นเลย

  SvarSlet
 7. ทดลองสล็อต pg เล่นฟรีทุกค่าย PG SLOT รองรับเล่นผ่านมือถือทุกระบบ ไม่ว่าจะเป็น IOS และก็ Android ผู้ใช้สามารถเล่นได้ในทุกเกมแบบไม่ต้องสมัครก่อนใครที่เว็บ PG-SLOT.GAME

  SvarSlet
 8. ยู ฟ่า เบ ท ยอดเยี่ยมเว็บพนันบอลออนไลน์ แล้วก็ พนันออนไลน์ ที่มีความคิดว่าระบบบริบูรณ์ที่สุด เว็บไซต์ยูฟ่าเบท PG ของพวกเราได้รับความเชื่อมั่นจากผู้เล่น ทั้งยังในประเทศไทย

  SvarSlet