onsdag den 10. juni 2015

Åben have i juni.


Vi glæder os altid til at se gæster til vores åben have dage.
Her i juni er vi meget optaget af vore grønne rum, hvor vi bruger saksen for at holde dem i form, hvis vi ikke ligefrem fletter vedbend for at skabe den rette struktur i den grønne løvhytte.I de grønne omgivelser fremtræder de røde træpæoner med en livlig kontrast.Efter påvirkningen af de mange grønne toner er det dejligt at komme helt tæt på - mærke duften og beruse sig i den røde farve, der jo repræsenterer det opildnende - revolutionen og kærlighedens farve.Men ellers virker vores have rolig. Mange af vore gæster giver udtryk for, at de finder den fredfyldt og romantisk, trods det, at den ligger midt i et villakvarter og op til to veje.


 De grønne farver virker beroligende uden at det nogen sinde bliver kedeligt. Der er en stor variation i de grønne toner, der strækker sig fra blågrøn til gulgrøn, og samtidig kan man spille på  kontrasten i bladstørrelse og form. Lave bunddækkende planter i forhold til høje og opstammede - sten som klær`planterne så godt - små fuglebade, der spejler lysets reflekser og bidrager med liv.

Snart vil det dufte af friskbrygget kaffe, småkagerne er bagt og Inger er ved at gøre sit lille plantesalg klar.

Kom til skønne Silkeborg i weekenden 20.- 21. juni og besøg to haver - ud over vores, er der også åben have hos Winnie og Per Ibsen, Balle Husevej 98, 8600 Silkeborg


2 kommentarer:

  1. Takk for omvisningen i hagen. Vi ser fram til å se hagen igjen !
    Lykke til med åpen hage, vi skal ha åpen hage de samme dagene, og håper på pent vær :-)

    SvarSlet
  2. Hej Eirin og Lars
    Ja, vi har ramt den samme dato for åben have - god fornøjelse, vi håber også på mange gæster.

    SvarSlet