onsdag den 8. juli 2015

Sommerstemning


Der var trængsel på de smalle stier, da vi havde besøg af en busfuld haveinteresserede fra Brande og Give havekredse.


Man drak kaffe og hyggede sig. De fleste havekredse har deres årlige udflugt til til forskellige besøgshaver i Danmark. Det kan være hyggeligt samlet at drage ud og dyrke den fælles interesse, det er, at opleve haver, få idéer og samle inspiration, samtidig med at man har det sociale samvær.
 Haven blev studeret, og der blev udvist stor interesse for hvad man så.2 kommentarer:

 1. Hej Jørn.
  Jeg kan godt forstå, at folk var meget begejstrede for jeres have. Den er meget kunstværdig og gennemført, og fuld af rigtig mange gode idéer.
  Det er ikke så længe siden jeg var med Christiansfeld havekreds (hvor jeg egentlig ikke hører til, men kommer meget fordi de har nogle rigtig gode arrangementer). Vi var en tur i Hedensted og Juelsminde området, hvor vi så nogle meget smukke, inspirerende og spændende haver. Det er dejligt at have nogen at dele interessen med. De fleste ture, kører jeg dog selv, sammen med Helle, som jeg jo også fulgtes med op til jer. Det er ikke så længe siden vi var på farten i Lemvig-Holstebro området, ovenikøbet med overnatning for gardenlovers hos Fru Pedersen i Vemb. Det var også en super hyggelig og inspirerende tur. Vi var fx oppe og besøge Birgitte Husted Bendtsen og se alle hendes mange spændende Storkenæb. Det blev dyrt, for vi var lige ved at komme til at tømme hendes lager.... næsten i hvert fald!
  Fortsat god sommer. Vi håber på lidt bedre sommervejr igen.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene.
   Tak. Du og Helle er et godt eksempel på folk, som kommer ud og ser en masse haver, og det er da også en dejlig måde at få oplevelser på. Man kan komme vidt omkring og se mange forskellige slags haver fuld af liv og menneskers drømme. Folk har forskellige drømme, og derfor oplever man alle de mange udtryk for haver,der kan glæde beskueren, berige og begejstre.
   Du må også have en god sommer - forhåbentlig ligger der mere af den lige om hjørnet.
   Venlig hilsen
   Jørn

   Slet