lørdag den 1. august 2015

Åben have i august.


I weekenden den 8. og 9. august 2015 får vi besøg af Faaborg Havekreds på deres årlige sommerudflugt. Samtidig har vi valgt også at holde åben have den pågældende weekend, da haven nu er klar til at åbne for gæster. Entréen er kr.10 - incl. kaffe/te og kage, og Inger er klar med sit lille plantesalg.

Gennem årerne har vi holdt åben have mange gange, og mange gæster er vandret gennem haven - `Vi tager lige en omgang mere`- siger en stor del af gæsterne - `for der findes så mange detaljer` - siger de.

Mange gæster fortæller os, at de finder masser af inspiration og mange idéer ved at besøge haven, hvilket glæder os at høre, for dybest set er det vel meningen med at tage på havebesøg.
Spredt rundt i haven har vi mange fuglebade for at glæde fuglene, men vi har dem i ligeså høj grad fordi vi synes, at vandspejlet giver liv og variation i bedene.


Det at klippe og forme visse af havens planter kan let udvikle sig til en passion.


Hækene mod vejen - nederst er planten kranstop og for oven taks med en kuglespidsløn i et rum, skabt i hækken.

I Lemvig fandt vi denne gamle vask, der blev til en blomsterkumme.


4 kommentarer:

 1. Jeg håber rigtig meget at vores planer kan bringe os forbi i jeres smukke have. Vi vil helt sikkert også blive inspireret, og bare billederne gør mig glad. Jeg elsker jeres stier, belægningen og beplantningen ved siden, de små detaljer og de alle de fine stemninger som haven emmer af.
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Hej Susan.
  Tak for de venlige ord - håber vi ses.

  SvarSlet
 3. Jeg skjønner godt at hagen ble nominert til årets skjønneste! Det må være mye arbeid å holde buksbomene klippet, men resultatet er lekkert! Jeg har også stor sans for de nydelige hagegangene! De danner et flott helhetsinntrykk og virker nesten som om de er der naturlig! Ha en fin helg og lykke til med åpen hage! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 4. Hej Anne-Kristin.
  Også tak for din venlige kommentar. Jeg bliver glad for det du siger om havens gange, at de virker naturlige, for det er netop det, der er tilstræbt.

  SvarSlet