mandag den 9. november 2015

Til næste sommer.


Alt hvad man foretager sig af forandringer i haven lige nu, handler vel stort set om den kommende havesæson - forberedelser til alt det dejlige, som haven skal handle om til næste sommer. De mange intentioner man kan have om en fuldstændig harmonisk have, hvor man tilstræber den særlige stemning, der kan opnås gennem smukke plantesammenstillinger, spændende eksperimenter, hvor man flytter rundt på sten og planter i forsøget på at skab fornyelse og oplevelse - kort sagt de drømme, der gør, at man fortsætter år efter år i en uophørlig søgen efter noget utopisk.En styret, behersket vildskab kan være målet, hvor opståede tilfældigheder spiller sammen med det planlagte.Vi venter mange gæster til vores åben have arrangementer i den kommende sæson, ligesom mange havekredse har meldt deres ankomst til vores have på deres sommerudflugt.
Jeg skal ud og holde mit foredrag om `Den klippede have` i forskellige havekredse i 2016: Bording/Engesvang havekreds tirsdag den 2. februar. Viborg Havekreds tirsdag den 8 marts. Vejle Havekreds tirsdag den 12. april. Frederikshavn Havekreds tirsdag den 19. april. Vestslesvigs Havekreds (Tønder) mandag den 19. september. Bornholms Havekreds torsdag den 6. oktober.
Alt i alt vil det betyde, at vi får kontakt med en masse havemennesker, med hvem vi kan dele vores store haveglæde.7 kommentarer:

 1. Forventningens glæde er altid stor og det er netop det forunderlige. At den ikke mindskes, men at vi blot ser fremad med glæde over gentagelser og fornyelser i et sammensurium. Det er da stort! :o)

  SvarSlet
 2. Hej Jette
  Ja, det er dejligt altid at have noget at se frem til, og netop gentagelserne gør os til trygge og forventningsfulde mennesker.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hei Jørn og Inger. Takk for stadig nye fine innlegg på bloggen som vi følger med på og blir inspirert av, selv om vi ikke kommenterer hver gang. Vi har i dag lagt ut et innlegg på vår blog hvor vi omtaler deres have, og henviser til deres blogg. Sees til sommeren? Hilsen Lars

  SvarSlet
 5. Hej Eirin og Lars
  Tak for den smukke omtale af vores have - det er spændende at læse dit indlæg omkring opbygningen af jeres have. Det kunne være hyggeligt at ses til sommer.
  Kh. Inger og Jørn

  SvarSlet
 6. Altså en flot have I har, skønne stier, fine klippede stedsegrønne, dejlige sammensætninger.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
 7. Hej Ingeborg
  Tak for de venlige ord. Jeg må også sige, at haven fylder rigtig meget og giver os mange glæder her i vores pensionisttilværelse.
  Kh. Jørn

  SvarSlet