fredag den 20. december 2013

BESØGSHAVEI 2015 holder vi åben have i weekenderne den 30.- 31. maj og 20.- 21. juni samt 8.- 9. august kl. 10-17.

Når man vælger at gøre sin have til besøgshave, handler det nok om et overskud af haveglæde, der er så stor, at man må dele den med andre. Egentlig må man vist sige, at det er en livsstil at holde åben have. Umiddelbart handler det om glæden ved at møde andre haveinteresserede, og at udveksle synspunkter og erfaringer. Vi får en masse hyggelig havesnak på disse åben have dage.
Der er vandret mange gæster gennem haven i løbet af årene. Det er hygge, afslapning og måske lidt inspiration og det at samle ideer til haven derhjemme, medens man får sig en kop kaffe og kigger sig måske et par planter ud i Ingers lille plantebod.
Hver sommer har vi busser fyldt med havefolk på besøg. Her et selskab fra Sverige.


Besøg af Billund Havekreds.Viborg Havekreds på aftentur i haven.Haven eksisterer også om vinteren.Hen over sommeren har vi besøg af flere havekredse på udflugt. Flere har allerede meldt deres ankomst i 2014.


Vi har naturligvis først og fremmest haven for vores egne skyld til daglig glæde, ro og fordybelse.


Besøg af Nordsjællands Havekreds juni 2013.
14 kommentarer:

 1. Kære Jørgen!
  Har fulgt din blog her på sidelinjen gennem en god stund nu. Jeres have ser fortryllende og skøn ud, mangler næsten ord, en ting er sikkert jeg vil gæste jeres have på en af jeres åben-have-dage i 2014
  Mange venlige hilsner også med ønsket om en god jul
  Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak. Det ville være hyggeligt, at du kigger ind til vores åben have dage. Også god jul til dig.
   Kh. Jørn

   Slet
 2. Hej Jørgen.
  Det er en fantastisk hjemmeside/blog du har, sikke nogen billeder, men der er jo også nok af motiver at tage af. Jeg kan tilslutte mig alt, hvad du skriver om at holde åben have, det har vi haft siden 1996 og vi kan slet ikke forestille os, hvordan sommeren ville blive uden det, godt nok har vi altid meget at gøre, men hvad skulle vi ellers? Vi får dog også tid til at komme rundt og der er heldigvis mange dejlige haver/steder at se på. Hermed glædelig jul til dig og din familie fra Ulla Milbak "Milbakhaven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Tak. Jeg kan godt lide at skrive om vores have, der `fylder` rigtig meget. - Og det er jo rigtigt, hvad skulle man ellers lave, hvis man ikke skulle passe sin have? Også glædelig jul til dig og din famile.
   Kh. Jørn

   Slet
 3. Hej Jørn.Dejlige billeder fra jeres smukke have.Har noteret mig datoerne for jeres åben have i 2014.........og håber på at vi kan nå at se jeres have på vores Jyllandstur..
  Også en rigtig god jul til jer Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Tak. Vi håber, at vores datoer for åben have kan passe ind i dine planer. God jul.
   Kh Jørn

   Slet
 4. Hej Jørn
  Jeg er helt enig med dig i, at haven først og fremmest er for vores egen skyld med fred, ro og fordybelse, men jeg er også enig i, at det er dejligt at dele glæden og tale med andre, som er lige så haveinteresserede.
  Jeg har slet ikke så mange besøgende som jer, men da jeg har åben have hele sommeren, får jeg alligevel talt med en hel del.
  Glædelig jul og godt nytår, hvor jeg måske er heldig at hilse på jer her i min have.
  Forhåbentlig lykkes det også mig en gang at få set jeres.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja, det giver mange glæder at holde åben have, og møde andre havemennesker.
   Glædelig jul og godt nytår - håber også at vi får besøgt hinanden.
   Kh. Jørn

   Slet
 5. Kære Jørn, dine havebilleder er som sædvanlig en lise for sjælen. Glædelig Jul og Godt Nytår til dig og Inger.
  Hilsen, Lis, Ølsted

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis
   Tak. Også glædelig jul til dig.
   Kh. Jørn

   Slet