søndag den 8. december 2013

Sommerens lys.


På en mørk og fugtig decemberdag kan man let fristes til at finde sine sommerbilleder frem på grund af mangel på lys. Billeder af sommerens lys letter sindet og gør os glade.
Hver dag sommeren igennem vandrer jeg gennem haven og tager billeder af al det, der lige nu betager. Ser måske motivet i en anderledes vinkel end jeg plejer - i et nyt lys - eller opdager noget nyt, der blomstrer.
Glæden ved at opholde sig i sin have for at arbejde med tingene, er for mig nøje forbundet med at følge det op med kameraet.


Der er noget magisk mellem farverne violet og grøn - jeg synes at høre musik i det dybe toneleje - omtrent som på cello.
Sommerens lys fordeles i passende mængder hen over dagen og giver haven liv. I den vandrende skygge opstår lyspletter, der accentuerer planternes form og skaber magi.Formklippede planter, hække og kantede sten giver haven struktur.Vi har forsøgt at skabe fredfyldte steder i haven. En gæst udtalte på et tidspunkt, at hun følte sig hensat til en klosterhave.2 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Älskar den gröna stommen i din trädgård! Önskar dig en fin 2.a advent./Merja

  SvarSlet
 2. Hej Merja
  Tak. Ja, det kan være velgørende at se grønne havebilleder på denne tid af året.
  Ha`en god dag
  Kh. Jørn

  SvarSlet