onsdag den 4. juni 2014

Junimorgen


Findes der mon noget mere livsbekræftende og forfriskende end at gå sig en tur i haven en junimorgen lige efter regn? Alt fornemmes som nyt og frisk, lyset er mildt, der er stadig dufte fra syren og azalea, og fuglende har travlt med at finde føde til ungerne.Vi er begyndt at tænke frem mod vores næste åben have arrangement den 14.-15. juni. Det er jo ikke så længe siden, at vi havde åben sidst, og har haft en havekreds på besøg i mellemtiden, så vi synes stort set at vi har styr på haven.Det er spændende at søge helt ned i havens små detaljer, hvor der ofte gemmer sig stille, undselig skønhed.


Min skulptur som jeg udførte af vraggods fra stranden - små fragmenter af alt mulig - er gledet naturligt ind i havens miljø, og er nu delvis dækket af af de omkringstående træer, vedbind er kravlet op i et forsøg på at bemægtige sig den, mos og alger er ved at sætte deres præge. Det var oprindelig også min hensigt, at naturen skulle tage over - der kan være noget smukt over forgægeligheden. 


8 kommentarer:

 1. Jag älskar er trädgård!
  Ja, så är det verkligen! Nu har jag följt med på promenaden och njutit stort! Vridit huvudet hit och dit, låtit blicken vandrat medan fötterna stannat upp titt som tätt. För se där, och här, ja, och även... Förutom alla växter och hur de samspelar med stenläggningar etc, så tycker jag så mycket om hur ni väver samman natur med kultur, där prylar/artefakter finns, men samtalet med omgivningen är lågmält. Underbart!
  Allt gott!
  /Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katarina.
   Tak for din kommentar. Det glæder mig, når andre finder glæde i billederne fra vores have og har sans for dens mange detaljer. Det er netop vigtigt for os at væve natur og kultur sammen til en helhed - som du skriver.
   Kh Jørn

   Slet
 2. Vilken vacker trädgård! önskar det var efter regn här i Wales också, men vi är mitt uppi det.Längtar ut i trädgården!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena.
   Tak. Håber at det har regnet af hos Jer i Wales, så I kan komme en tur ud i haven. Regnen giver friskhed og grøde - det har været lige tilpas i dette forår.
   Kh Jørn

   Slet
 3. Breathtaking!!! For me walking through your garden is like walking in paradise! I love your garden!!! Thank you for sharing all these beautiful pictures, your ideas your creation and your love for nature!
  All the best
  Elisabeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Elisabeth.
   I am glad that you call our garden a paradise. It means a lot to us and give os much joy - we spend a lot of time out there, and it gives us a lot again.
   Kh Jørn

   Slet
 4. Beautiful! Everything looks so green and healthy! Happy Gardening.
  David/:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi David
   Thank you. We have this spring had plenty of rain and warmere yhan usual here in Denmark, wich has given great vigor in the gardens.
   Kh. Jørn

   Slet