onsdag den 28. maj 2014

Gæster


Vi havde en dejlig weekend, hvor mange mennesker fra forskellige egne af landet fandt frem til vores have - ja helt fra Sverige kom en gruppe på fem piger. der havde fundet frem til os via bloggen.Når haven er i orden, er det jo oplagt, ind imellem der er besøgende, at gå en tur rundt med kameraet, og prøve at indfange noget af havens stemning.På et tidspunkt støder gæsterne på kassen her. Vi synes, at de ti kroner (børn gratis) er et symbolsk beløb, idet det inkluderer kaffe/te og kage samt is til børnene. Men det betyder, at vi til aften kan tælle op, hvor mange gæster vi har haft den enkelte dag.Jeg betragter mig ikke som værende plantesamler, men de små stedsegrønne `heksekoste` fascinerer mig i den grad, at de er ved at udgøre en lille samling. De små planter passer godt ind i en stenhave som vores, og når man er nede i den størrelse, er der plads til rigtig mange.

Det samme gælder de forskellige sorter af kærmindesøster, hvor man kan finde mange varianter i skønne mønstre.Tirsdag aften havde vi besøg fra Estrupholm Havekreds. Det var  dejligt vejr og folk hyggede sig, og kiggede sig interesserede rundt i haven.


Stinne og hendes datter Bethina og dennes mand fra haven Lille Malund, var blandt gæsterne. Lille Malund er en have som Inger og jeg har besøgt gennem mange år og oplevet stor haveglæde og fundet masser af inspiration.


10 kommentarer:

 1. Ja det var sørme Stinne :) Hende kender jeg da fra talrige besøg i Lille Malund.
  Nå men alt er som sædvanlig smukt, dejligt med mange gæster. Jeg kan godt lide din kasse og at du har skrevet: til havens fornyelse, det lyder bedre end til køb af nye planter.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja, Stinne er et kendt havemenneske. Ja, kassens indhold er til havens fornyelse. Vi har lagt en vatplade i bunden af kassen så det ikke `larmer`for meget når pengene ryger ned. - Når pengene i kisten klinger ---.
   Kh Jørn

   Slet
 2. Tak for rundturen i jeres dejlige have, den er virkelig helt unik. Vi besøgte haven sidste år og tænker stadig tilbage på den skønne dag med alle de skønne indtryk vi fik. Hvem ved om vi dukker op ugen for nærmere at besigtige hvordan man skal lave det der med de smukke stenstier... God Kr. Himmelfartsdag til jer :)
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Velbekomme og tak. Jeg kan godt huske, at I besøgte os. I skal være velkommen til at komme og studere stenstier.
   Også god Kr. Himmelfartsdag til jer.
   Kh Jørn

   Slet
 3. Vilken underbar trädgård och jag tycker om de små skulpturerna in i mellan. Ha en skön långhelg, antar att Danmark firar Kristi Himmelsfärd?!?!? Här i Wales har vi inte helgdag, utan bara en vanlig och regnig torsdag. Tack för rundturen med kameran i haven!

  SvarSlet
 4. Hej Lena
  Tak og velbekomme. Jo, vi fejrer Kr. Himmelfartsdag her, og vi havde smukt vejr til det. Hilsen til dig i det skønne Wales.
  Jørn

  SvarSlet
 5. Men oj! så otroligt vackert! Er trädgård skulle jag mycket gärna se även i verkligheten. Tack ändå för dessa oerhört inspirerande bilderna.
  /Anja

  SvarSlet
 6. Hej Anja
  Velbekomme, det glæder mig, at du finder billederne inspirerende. Du må komme og se haven i virkeligheden.
  Kh Jørn

  SvarSlet
 7. Hej Jørn,
  tack för att vi fick besöka er fina trädgård. Vi hade några fina dagar på Jylland, fyllda av trädgårdsupplevelser.
  /Eira, en av de 5 svenska pigorna ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eira
   Tak for din hilsen. Det var hyggeligt og forfriskende med besøg af I svenske piger.
   Dejligt at høre, at I havde nogle gode haveoplevelser rundt i Jylland.
   Kh Jørn

   Slet