tirsdag den 24. februar 2015

Optagelse til `Årets dejligste have 2015`.


Det var rigtig sjovt at have besøg af et TV-hold bestående af en flok friske unge mennesker, som optog til udsendelsen `Årets dejligste have 2015`. Det foregik i juni måned 2014, og faktisk var der to hold, for medens det ene hold optog rundt i haven, var det andet hold på Himmelbjerget for at optage der. Og da det første hold var færdige fortsatte det andet hold med nogle specialoptagelser i haven, blandt andet, hvor et kamera var anbragt på en høj stage, så man også fik billeder i fugleperspektiv. Alt i alt optog man i ca, 5 timer rundt i vores lille, kun 1000 kvm. have, for til slut at kunne vise et kvarter herfra i den endelige udsendelse.
Her er de to dommere, Dorthe og Tom, på deres tur rundt i haven. Billedet er taget gennem et vindue indefra, for vi var forment adgang til haven, medens de gik rundt, så der slet ingen kontakt var mellem os, så vi derved ikke kunne påvirke dem. 

Vi er meget spændte på at se udsendelsen på TV2 Fri på mandag den 9. marts kl. 21,20 og høre deres bedømmelse af vores have.2 kommentarer:

 1. Så spennende det må være for dere. Jeg krysser fingrene og tror nok at dommerne ble super- imponerte. Er det mulig å se programmet på en webside? Jeg skulle gjerne sett den serien! :-)
  Ha en fortsatt fin dag.
  Stein

  SvarSlet
 2. Hej Stein
  Tak. Ja, vi er også spændte på, hvad dommerene siger om haven. Jeg ved ærlig talt ikke om udsendelserne kan ses på en webside.
  Kh. Jørn

  SvarSlet