søndag den 16. juni 2013

Glade havedage.


Vejret var vekslende til vores åben have arrangement, alligevel fandt en del mennesker frem til os. Ikke så mange lokale, men folk fra mange forskellige egne af landet havde ladt turen gå til Silkeborg. De der kom længst fra var fra Sydfyn - en mor og hendes ca. 12 årig søn havde indgået en aftale om, at han tog med ud og så haver, mod at de så skulle spise på Mcdonalds.
Det er altså hyggeligt med gæster i haven. Havefolk er af en særlig støbning - selvfølgelig interesserede i haver, men med en særlig indstilling til nogle fælles værdier og oplevelser omkring det at beskæftige sig med haver og altid på jagt efter inspiration og gode ideer og vil gerne fortælle om deres planer med haven derhjemme. Der bliver stillet mange spørgsmål og taget mange billeder i havens forskellige afsnit.

Der var perioder, hvor jeg havde god tid til at fotografere i haven.Og Inger fik tid til at pusle lidt i bedene.
Havens helheder og detaljer blev vist frem og beundret og selv det, at andre mennesker begejstres over det, vi har skabt gennem årene, bærer næsten lønnen i sig selv.
Klokken er nu 17 søndag eftermiddag og vi siger tak for besøget til weekendens gæster.

5 kommentarer:

 1. Hej.Kan godt forstå at folk beundrer jeres have,det er helt fantastisk så velplejet den ser ud på billederne.Har selv set den for flere år siden på en havekredstur og det var en dejlig oplevelse.Måske skulle vi se at køre en tur til Silkeborg igen. Med venlig hilsen fra Ulla Milbak, Milbakhaven.

  SvarSlet
 2. Hej Ulla
  Tak for din kommentar. Det var da en god ide`at komme til Silkeborg en tur. I skal være velkommen.
  Kh Jørn

  SvarSlet
 3. Ni har en underbart vacker trädgård, superfin. Just en sån stenläggning som ni har äär vi på väg att göra i små gångar, jätte snyggt.

  kram Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna
   Tak. Vi er rigtig glade for vore stenbelagte stier og jeg kan kun ønske jer tillykke med jeres. Sten og planter klæder hinanden fantastisk godt.
   Kh. Jørn

   Slet