tirsdag den 11. juni 2013

Tæt på planter.


I den lille have kommer man tæt på planterne, de står tæt sammen, og er alle vegne. Igen en tur rundt med kameraet - skyder løs til højre og venstre uden de store overvejelser, lader sig beruse af denne overflod af grønhed, der aldrig kan blive for meget, glæder sig over  nuancerigdommen af grønt, der er god til at give ro og balance i sindet.
 Et lille kig til højre - og så et til venstre og man lader indtrykkene trænge sig helt ind.Vi har da haven primært for vores egen skyld, og den er blevet en vigtig del af vores liv, men det er også dejligt, når der kommer gæster, der også kan glæde sig over det de ser.Selvfølgelig skal en have indeholde andet end farven grøn - også nogle af de andre kulører, der kan live op, men også små detaljer, der ikke er planter, og som kan være med til at give de små overraskelser på turen rundt.


På turen rundt slår det én, hvor mange gange man har gået runden. Det er utroligt, at man kan blive ved med at glædes over det, og finde overraskelser, men det hænger vel sammen med at en have er noget levende, der hele tiden udvikler sig og giver respons på mange års arbejde. 8 kommentarer:

 1. Amo o verde do seu blog,lindo!!! Maravilhoso em todos os ângulos,parabéns!.Visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/

  Obrigada por compartilhar belas imagens.

  Marie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie.
   Tak. Det glæder mig, at du kan lide min grønne blog. Du skal være velkommen til at dele mine billeder.
   Kh. Jørn

   Slet
 2. Dejlig tur i dit grønne paradis, som da også har mange farveklatter
  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Vi nyder også selv vores grønne paradis, der suppleres med klatter i andre kulører.
   Kh. Jørn

   Slet
 3. Der er så utroligt skønt i din have, jeg ville aldrig have troet at jeg kunne lide så meget grønt-i-grønt, men smukt er det altså:) Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Tak. De grønne farver er gode for `sjælen` - virker beroligende og afslappende.
   Kh. Jørn

   Slet
 4. Underbara bilder som vanligt. Jag gillar dina små detaljer och så snyggt med alla krukor, det gillar jag.

  Kram Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna
   Tak. De små detaljer er vigtige for oplevelsen af en have.
   Kh. Jørn

   Slet